А ви вже заощаджуєте завдяки печам на альтарнативному та економному виді палива (дерев’яним пелетам)?
ПЕЧІ – це основне і найважливіше обладнання при відкритті пекарні та виготовленні більшості видів продукції. І саме від вибору печі, її надійності та функціональності залежить якість випеченої продукції (хрустка скоринка, духмяний аромат, рівномірність випікання, пористість та об’єм хлібобулочних та інших виробів), виробнича потужність, рентабельність та успіх підприємства.
І саме у нас – компанії ТОВ «Р.П.С. ЛТД» – ви можете обрати найкращі печі італійського виробництва:
- тунельного типу для промислових масштабів;
- подові, що найбільш цінні для випікання хліба;
- універсальні ротаційні печі, за кількістю та розміром візків (а відповідно, і виробничою потужністю);
- за видом палива – пелети, газ, дизель та електроенергія.
Подові та ротаційні печі мають фронтальний доступ до теплообмінника. Тому їх можна встановлювати в будь-якому місці без необхідності відступів збоку чи позаду. Крім того, при необхідності облаштування декількох печей, їх можна розташовувати підряд без значних відстаней між ними.
Ротаційні печі актуальні для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів і використовуються як в міні-пекарнях, кафе та супермаркетах, так і в пекарнях напівпромислового або промислового рівня.